a robisz ten krem? albo czy przekładasz czymś innym?
Robie, robie krem. Krem jest najgenialniejszy. (tylko daje mniej cukru pudru niz w przepisie)
ano, to i ja zrobię. Ile mam dać tego cukru pudru,żeby nie było (za) słodkie?
dodawaj stopniowo, az osiagniesz smak, ktory Ci odpowiada :)
Ahh thank you for the tips about the icing sugar!
Very good site, thanks for the link.
Awesome, must try this! Sounds so nice.
Great idea, must get some coconut!
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.
a robisz ten krem? albo czy przekładasz czymś innym?
OdpowiedzUsuńRobie, robie krem. Krem jest najgenialniejszy. (tylko daje mniej cukru pudru niz w przepisie)
OdpowiedzUsuńano, to i ja zrobię. Ile mam dać tego cukru pudru,żeby nie było (za) słodkie?
OdpowiedzUsuńdodawaj stopniowo, az osiagniesz smak, ktory Ci odpowiada :)
OdpowiedzUsuńAhh thank you for the tips about the icing sugar!
OdpowiedzUsuńVery good site, thanks for the link.
OdpowiedzUsuńAwesome, must try this! Sounds so nice.
OdpowiedzUsuńGreat idea, must get some coconut!
OdpowiedzUsuń