piątek, 23 września 2011

Ciasto marchewkowo- kokosowo - ananasowe

Link do genialnego przepisu, zeby mi nie uciekl

Wszystkie skladniki wrzucam do maszyny do chleba i nastawiam program cake.

8 komentarzy:

  1. a robisz ten krem? albo czy przekładasz czymś innym?

    OdpowiedzUsuń
  2. Robie, robie krem. Krem jest najgenialniejszy. (tylko daje mniej cukru pudru niz w przepisie)

    OdpowiedzUsuń
  3. ano, to i ja zrobię. Ile mam dać tego cukru pudru,żeby nie było (za) słodkie?

    OdpowiedzUsuń
  4. dodawaj stopniowo, az osiagniesz smak, ktory Ci odpowiada :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ahh thank you for the tips about the icing sugar!

    OdpowiedzUsuń
  6. Very good site, thanks for the link.

    OdpowiedzUsuń
  7. Awesome, must try this! Sounds so nice.

    OdpowiedzUsuń
  8. Great idea, must get some coconut!

    OdpowiedzUsuń

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.